Ni možnosti za objavo komentarja

Nadaljevalni tečaj – AOWD

Cilj tečaja je pridobiti dodatno znanje o potapljanju in varen potop do 30 metrov. Znanje, ki ga pridobite na OWD tečaju lahko nadgradite s tečajem Advanced Open water diver, kjer se potapljač sreča z novimi izzivi in pridobi prepotrebne izkušnje v podvodnem svetu.
Tečaj se prične s teorijo, praktični del pa poteka na morju, kandidati opravijo 5 potopov in sicer: obvezni potopi: navigacijski potop – naučijo se tehnik navigacije in globinski potop, ter izbirni potopi (katere določi inštruktor po dogovoru) in sicer; naravoslovni potop, nitrox-s potop, dvigovanje bremen, potapljanje s tokom, nočni potop, več-nivojski potop…itd. Za pridobitev licence AOWD je potrebno uspešno opraviti tudi teoretični preizkus znanja.

Zahteve tečaja:

  • Minimalna starost za tečaj Advanced Open Water diver je 15 let
  • Predvidene učne teoretične ure: 6 ur (vključuje samostojen študij)
  • Predvidene praktične ure v vodi:najmanj 5 potopov
  • Po uspešno opravljen tečaju je potapljač usposobljen za potapljanje do max. globine 30 m.

CENA
250 € (člani kluba)
299 € (ostali)

KAJ VKLJUČUJE?

Cena vključuje predavanja, delo z inštruktorji in asistenti, uporaba celotne opreme (masko, dihalko in plavuti mora imeti udeleženec sam), vodenje in ponovitev ključnih vaj iz začetnega tečaja, PSS KIT AOWD – ki vsebuje knjigo v slovenskem jeziku, blok za pisanje, plastično tablico za pod vodo, nalepko, našitek, pisalo…

Tečajniki si sami plačajo polnjenje in usluge potapljaškega centra.

Po uspešno opravljenem tečaju prejme vsak tečajnik mednarodno potapljaško izkaznico AOWD s katero se lahko potapljate po vsem svetu do globine 30m + diplomo.

Najpogostejša vprašanja:

POGOJ ZA PRISTOP NA TEČAJ AOWD?
Pogoj za pristop na tečaj AOWD je uspešno opravljen tečaj OWD in nekaj potapljaških izkušenj.

ZAKAJ BI SE UDELEŽIL NADALJEVALNEGA TEČAJA POTAPLJANJA?
Zaradi prepotrebnih izkušenj in nadzorovanega pridobivanja novih znanj s pomočjo inštruktorja. Kot potapljač AOWD se boš lahko potapljal po celem svetu v paru do globine 30m.

KAJ POTREBUJEM NA TEČAJU?
Brisačo, kopalke, masko, dihalko, plavuti, izkaznico OWD in Log book za beleženje potopov.

Comments are closed.