NITRO DIVING je eden večjih potapljaških klubov v Sloveniji, aktivni pa smo na vseh področjih potapljanja. Naša vodila so strokovnost, profesionalnost, točnost, zanesljivost in dobra organiziranost, naša posebnost pa je predvsem v tem, da jedro potapljaškega kluba tvorimo mladi, a izkušeni in strokovno uspobljeni potapljači, seveda pa smo veseli vsakega novega člana, ki z nami deli ljubezen do tega lepega športa. Se nam želiš pridružiti? Klikni tukaj za več informacij.

10 RAZLOGOV ZAKAJ NITRO DIVING?

Sem kvalificiran potapljač. Kako to vem? No, vsaj tako piše na moji potapljaški izkaznici. Svojega inštruktorja se bežno spominjam, saj sem tečaj napravil v treh dneh….čestital mi je ob zaključku tečaja in zaželel »srečno ter veliko lepih in varnih potopov«

Danes mineva šest mesecev odkar se potapljam, na potop se odpravim s skupino potapljačev. Vodja potopa, najbolj izkušen potapljač, se je pričel potapljati nekaj tednov pred mano. Potop planiramo na globino globino 35 metrov,….bom zmogel, si želim potopa, kje so moje uteži? Prepozno…vsi so že v vodi….grem za njimi, saj zmorem…. ….To so besede potapljača, ki se pod vodo ne počuti varno in sproščeno!

ZAKAJ???

Verjemite, da to ni osamljen primer in da oprema še ne naredi dobrega potapljača oz. inštruktorja!

Spodaj je napisanih 10 razlogov, zakaj se odločiti za Nitro diving?

ZAKAJ NITRO DIVING?

  1. Imamo izkušnje z večino potapljaških šol, na koncu smo se odločili za mednarodno priznano evropsko šolo potapljanja, ki našim tečajnikom nudi največ.
  2. Vsi naši programi nudijo najkvalitetnejši učni in didaktični material v slovenskem jeziku.
  3. Ponujamo potapljaške programe od začetnih do inštruktorskih tečajev, od specializacij do tehničnega potapljanja ter prvo pomoč in reševanje.
  4. Smo ekipa, ki se radi družimo tudi nad vodo.
  5. Naši tečajniki in člani so deležni nove najsodobnejše potapljaške opreme.
  6. Vsakemu tečajniku se 100% posvetimo, tako dobi največ za njegov denar, končni cilj pa je »naučiti se varno potapljati, v potapljanju uživati ter spoštovati pravila varnega potapljanja«.
  7. Pri nas je bolj važna kvaliteta od kvantitete!
  8. Tečaje vodijo inštruktorji in asistenti, ki se neprestano izobražujejo.
  9. Poleg servisa opreme, rekreacije z vajami na bazenu ter ugodnosti v potapljaških trgovinah vsako leto organiziramo več potapljaških taborov na Jadranu in po svetu.
  10. Ker smo mlada, entuziastična ekipa, ki je aktivna 365 dni v letu in zaljubljena v prečudovit podvodni svet. Nismo najboljši, nismo na vrhu, strmimo pa k temu, da se vrhu čimbolj približamo! Poznate razliko med Mercedesom in Lado?

 

Člani ekipe

Klemen Tasič

Ustanovitelj kluba iz davnega leta 1998, inštruktor trainer, inštruktor tehničnega potapljanja ter prve pomoči in reševanja. Za mnoge Nitrovce prvi steber kluba z več kot 10-letnimi izkušnjami v potapljaškem izobraževanju.

Mitja Hertiš

V poslovnem svetu bi mu rekli "tehnični direktor". Ljubitelj vsega vodnega v klubu skrbi za kompresornico in opremo ter je nepogrešljiv pri vseh klubskih aktivnostih. Eden od stebrov kluba, ki vsak svoj prosti trenutek izkoristi za potovanja in potapljanja.

Maja Tasič

Deklica za vse - skrbi za spletno stran, e-novičke, družabna omrežja, potapljaške tabore in še kaj. Po čudnem spletu okoliščin je odkrila svojo ljubezen do podvodnega sveta, ki se ji je skoraj izmuznila po vseh začetnih težavah in strahovih. Njene zadolžitve so vedno narejene z odliko.

Nenad Bogdanović

Nenad Bogdanović je mojster plemenite borilne veščine wingchun Kung fuja, zato ne rabimo posebej izpostavljati, da je njegova mirnost in zbranost pravšnja vrlina za sproščeno potapljanje in vodenje skupin. Strmi k popolnosti in brezhibnosti in je kot tak nepogrešljiv na naših tečajih potapljanja, kjer s svojim pristopom nenehno išče in