Potapljaško društvo NITRO DIVING vam ponuja tečaje po dveh mednarodno priznanih potapljaških šolah in sicer PSS  – Professional Scuba Schools ter ANDI – American Nitrox  Divers International

PSS je svetovna potapljaška didaktika in  šola, ki ima pod svojim okriljem  izobraževanje potapljačev  v vseh zvrsteh potapljanja.Tako ponuja področje Apneje, Rekreativnega potapljanja, Tehničnega potapljanja, Profesionalnega in Emergency. PSS  ima certifikat R.S.T.C (Recrteational Scuba Training Council), kar zagotavlja kakovost in ekvivalentnost potapljaških tečajev po vsem svetu.

Sedež organizacije je v Rimu, po svetu so regionalna predstavništva, Slovenija spada v skupino Pss Adria s sedežem v Novi Gorici.

www.pssww.org

pss courses

ANDI International (ANDI) je ena najhitreje rastočih potapljaško izobraževalnih agencij na svetu. ANDI se je na začetku specializiral za tečaje izobraževanja za potapljanje z Enriched Air Nitrox (SafeAir®). ANDI je razvil večplastni sistem izobraževanja z obsežnimi tečaji. Ti vključujejo tečaje Openwater Sport Diver (rekreativni potapljaški tečaji), Dive Medic (medicinski potapljaški tečaji), tečaje za uporabo SafeAir®-a, tečaje tehničnega in specializiranega potapljanja, tečaje za rebreatherje na zaprti in polzaprti sistem (SCR in CCR), ter obširna ponudba tečajev za  inštruktorje. Širitev ANDI po vsem svetu je posledica  zavezanosti šole kakovostnemu izobraževanju, kakovostnemu učnemu gradivu in najvišjim operativnim standardov ter predanosti našim strankam.

www.andi-adria.com  / www.andi-international.com