Potapljaško društvo NITRO DIVING oblikuje številčna ekipa potapljačev, kateri vsak  po svojih najboljših močeh prispeva svoj doprinos k razvoju društva.  Prav vsi  potapljači potapljaškega društva Nitro diving so zaslužni, da se je potapljaško društvo  razvilo v eno najbolj prepoznavnih društev v Sloveniji.

Spodnji našteti člani predstavljajo potapljače, kateri so skozi izobraževanje prišli do stopnje »professional«.

Klemen Tasič

Ustanovitelj kluba iz davnega leta 1998, inštruktor trainer, inštruktor tehničnega potapljanja ter prve pomoči in reševanja. Za mnoge Nitrovce prvi steber kluba z več kot 10-letnimi izkušnjami v potapljaškem izobraževanju.

Mitja Hertiš

V poslovnem svetu bi mu rekli "tehnični direktor". Ljubitelj vsega vodnega v klubu skrbi za kompresornico in opremo ter je nepogrešljiv pri vseh klubskih aktivnostih. Eden od stebrov kluba, ki vsak svoj prosti trenutek izkoristi za potovanja in potapljanja.

Maja Tasič

Deklica za vse - skrbi za spletno stran, e-novičke, družabna omrežja, potapljaške tabore in še kaj. Po čudnem spletu okoliščin je odkrila svojo ljubezen do podvodnega sveta, ki se ji je skoraj izmuznila po vseh začetnih težavah in strahovih. Njene zadolžitve so vedno narejene z odliko.

Nenad Bogdanović

Nenad Bogdanović je mojster plemenite borilne veščine wingchun Kung fuja, zato ne rabimo posebej izpostavljati, da je njegova mirnost in zbranost pravšnja vrlina za sproščeno potapljanje in vodenje skupin. Strmi k popolnosti in brezhibnosti in je kot tak nepogrešljiv na naših tečajih potapljanja, kjer s svojim pristopom nenehno išče in