Ni možnosti za objavo komentarja

10 razlogov zakaj Nitro diving

Sem kvalificiran potapljač. Kako to vem? No, vsaj tako piše na moji potapljaški izkaznici. Svojega inštruktorja se bežno spominjam, saj sem tečaj napravil v treh dneh….čestital mi je ob zaključku tečaja in zaželel “srečno ter veliko lepih in varnih potopov”

Danes se potapljam šest mesecev, na potop se odpravim s skupino potapljačev, vodja potopa najbolj izkušen potapljač se je pričel potapljati nekaj tednov pred mano. Potop planiramo na globino globino 35 metrov,….bom zmogel, si želim potopa?, kje so moje uteži, prepozno…vsi so že v vod…grem za njimi, saj zmorem…
…so besede potapljača, ki se pod vodo ne počuti varno in sproščujoče!!! ZAKAJ??? Verjemite, da to ni osamljen primer in da oprema, še ne naredi dobrega potapljača oz. inštruktorja!

  1. Imamo izkušnje z večino potapljaških šol, na koncu smo se odločili za mednarodno priznano evropsko šolo potapljanja, ki našim tečajnikom nudi največ.
  2. Vsi naši programi nudijo najkvalitetnejši učni in didaktični material v slovenskem jeziku – žal nimamo črnobelih skript
  3. Na tečajih ni potrebno nobeno doplačilo v zvezi s potapljaškim delom usposabljanja.
  4. Ponujamo potapljaške programe od začetnih do inštruktorskih tečajev, od specializacij do tehničnega potapljanja ter prvo pomoč in reševanje po programu DAN (www.dan-europe.org)
  5. Naši tečajniki in člani so deležni nove najsodobnejše potapljaške opreme.
  6. Vsakemu tečajniku se 100% posvetimo, tako dobi največ za njegov denar, končni cilj pa je “naučiti se varno potapljati, v potapljanju uživati ter spoštovati pravila varnega potapljanja”.
  7. Pri nas je važnejša “kvaliteta kot kvantiteta”!
  8. Tečaje vodijo inštruktorji in asistenti, ki se neprestano izobražujejo.
  9. Poleg servisa opreme, rekreacijo z vajami na bazenu ter ugodnosti v potapljaških trgovinah vsako leto organiziramo več potapljaških taborov na Jadranu in po svetu.
  10. Ker smo mlada, entuziastična ekipa, ki je aktivna 365 dni v letu in zaljubljena v prečudovit podvodni svet.

Nismo najboljši, nismo na vrhu, strmimo pa k temu, da se vrhu čimbolj približamo!

Comments are closed.