Prvomajsko potapljanje Pakoštane

Podrobnosti o dogodku

  • torek | april 25, 2017 to torek | maj 2, 2017

PRVOMAJSKO POTAPLJANJE POTAPLJAŠKI TABOR – PAKOŠTANE

                                                                (27. 4. do 4.5.2018)

 Za potapljaški tabor v sklopu 1. majskega potapljanja se vračamo v Pakoštane.  Pakoštane so mesto na ožini med Vranskim jezerom in morjem, ležijo med Zadrom in Šibenikom, najbližje mesto je Biograd.

Pred mestom so trije otočki, ki izgledajo kot pobegli otroci velikega starša – kopna.  Vsak s svojo prtljago. Otoček sv. Justina s cerkvico na sebi, Veliki Školj nosi križ, Babuljaš pa na svojih plečih nosi gozdiček. Meščani jim pravijo: VERA, UPANJE in LJUBEZEN.

Kraj je obkrožen z narodnimi parki, z naravnimi rezervati in z zaščitenimi naravnimi celotami, je zaklad za prefinjene turistične ljubitelje lepih pokrajin. Pakoštane so idelano izhodišče za obisk štirih hrvaških nacionalnih parkov – edinstvenega arhipelaga Kornatov (20 km), slapov reke Krke (47 km) , soteske in hribov Paklenica, svetovno poznane Plitvice (165 km) ali dveh parkov narave – Telašćice (30 km) in Vranskega jezera (1 km).

KDAJ?

27. april (petek) – 4. maj (petek) 2018

 BIVANJE ?

Spanje si rezervirate sami, predlagamo v mobilnih hišicah v kampu Kozarica****, kjer se nahaja tudi diving center.

Camping Kozarica leži v gozdu, neposredno ob morski obali. Do centra Pakoštanov je manj kot 10 minut prijetnega sprehoda ob obali. Od leta 2013 dalje ja Kozarica s kategorizacijo 4 zvezdic uvrščena v prvo ligo najboljših hrvaških kampov . Kamp Kozarica – idealen za vaš počitek v senci borovcev.

Kozarica ponuja: super market, cafe bar ob obali, restavracijo z lokalnimi specialitetami, internet cafe, camping wellness, eno večje in več majših otroških igrišč, daalmatinski hortikulturni vrt, športna igrišča (ping-pong, košarka, balinanje, odbojka na mivki, vaterpolo). V neposredni bližini lahko najamete surfe, katamarane ali igrate tenis.

Cena spanja v mobilni hišici LUX je 49€ /dan za celotno hišico, v hišici lahko spijo 4 odrasle osebe in  otrok do 12.leta starosti. Končno čiščenje za 7 dni znaša 35€!

 

Rezervacije opravite direktno v službi za rezervacije Adria more na kontaktih:

Telefon: +385 23 701 006 / mail:  booking@adria-more.hr

REZERVACIJO NAPRAVITE ČIMPREJ!

 

.

POTAPLJANJE ?

 Potapljali se bomo s potapljaškim centrom Scuba Adventures, ki je nov, moderen potapljaški center,  ki se nahaja v istem kampu Kozarica.  Potopi bodo organizirani na stene bližnjih otočkov.

Potopi bodo po večini iz ladje, obenem se bodo opravljali izpitni potopi za OWD in AOWD.

 

CENA  POTAPLJANJA?

paket 6 potopov – 130 €

paket 10 potopov – 200 €

posamičen potop – 25 €

 

Prijava je veljavna samo s plačilom akontacije 59€/oseba. Zaradi velike zasedenosti kampa je za mobilne hiške potrebna čimprejšnja rezervacija, ki jo napravite sami! Akontacijo lahko poravnaš osebno pri predstavniku društva ali z nakazilom na transakcijski račun društva  SI56 6100 0000 3164 681, namen plačila »potapljanje Pakoštane«.

Podatki: Potapljaško društvo NITRO DIVING / Železnikova ulica 22a, SI – 2000 Maribor

 

OSTALE INFO ?

  • Število mest je omejeno,
  • Cene veljajo samo za člane, možnost včlanitve (o.p. – letna članarina 25€),
  • Izposoja opreme bo na voljo za 50€ za vse dni tabora,
  • Hrana in pijača v lastni režiji,
  • Prijava je veljavna s plačilom akontacije 100€ ,
  • Prijave najkasneje do 15. aprila oz. zapolnitve mest (POZOR; ne čakajte na zadnji trenutek, saj je kamp poln)
  • Večerja po vnaprejšnjem dogovoru
  • Možnost polnjenja EAN, Tx

 KAKO DO PAKOŠTAN ?

Pakoštane so lahko dosegljive po avtocesti A1, izberite izhod Benkovac/Biograd/Pakoštane in nadaljujte v smeri Pakoštane/Vrana. Nato vaš čaka še samo 15 minut vožnje do kampa Kozarica.

POTAPLJAŠKO DRUŠTVO NITRO DIVING

t:   041 / 767 – 116

m:  info@nitrodiving.com

w:  www.nitrodiving.com