Ivan Rečnik

Iz zelo uspešnega poslovnega okolja se najraje umakne v tišino morja. S svojimi podvodnimi slikami navdušuje z lepotami čarobnega Jadrana. Njegova modrost in izkušenost iz poslovnega sveta je pripomogla k temu, da društvo razpolaga z najnovejšim statičnim mixerjem za polnjenje dihalnih mešanic.

Nadaljuj z branjem

Maja Tasič

Deklica za vse - skrbi za spletno stran, e-novičke, družabna omrežja, potapljaške tabore in še kaj. Po čudnem spletu okoliščin je odkrila svojo ljubezen do podvodnega sveta, ki se ji je skoraj izmuznila po vseh začetnih težavah in strahovih. Njene zadolžitve so vedno narejene z odliko.

Nadaljuj z branjem

Mitja Hertiš

V poslovnem svetu bi mu rekli "tehnični direktor". Ljubitelj vsega vodnega v klubu skrbi za kompresornico in opremo ter je nepogrešljiv pri vseh klubskih aktivnostih. Eden od stebrov kluba, ki vsak svoj prosti trenutek izkoristi za potovanja in potapljanja.

Nadaljuj z branjem

Iztok Klemenc

Inštruktor, ki v svojem hobiju neizmerno uživa. Po duši pravi ljubitelj podvodnega sveta nič ne prepusti naključju, zato so njegova potapljaška potovanja vedno skrbno načrtovana in ponujajo pravo mero ugodja. Je strasten in odličen podvodni fotograf in član skupine »Poseidon dive team«.

Nadaljuj z branjem

Klemen Tasič

Ustanovitelj kluba iz davnega leta 1998, inštruktor trainer, inštruktor tehničnega potapljanja ter prve pomoči in reševanja. Za mnoge Nitrovce prvi steber kluba z več kot 10-letnimi izkušnjami v potapljaškem izobraževanju.

Nadaljuj z branjem

Marijan Kodrič

Potapljač in inštruktor z veliko potapljaškimi izkušnjami, katere zdaj prenaša na druge, predvsem pa ga zaznamuje zanesljivost. Še vedno drži rekord med člani in sicer 100 potopov v enem mesecu, kateri so vsi narejeni v morju.

Nadaljuj z branjem

Goran Pomer

Inštruktor ki prisega na topla tropska morja, vendar mu tudi bližnje hladne vode niso tuje. Skozi male skupine je približal in navdušil za potapljanje že mnogo takšnih, ki zdaj varno raziskujejo prelep podvodni svet.

Nadaljuj z branjem