Prvomajsko potapljanje – Baška, Krk

Podrobnosti o dogodku

  • torek | april 30, 2019 to sobota | maj 4, 2019

Tokrat se bomo potapljali na Krku, v okolici Baške. Baška je popoln kraj za vse avanturiste, saj lahko v zeleni Baški dolini, obkroženi z vinogradi, oljčnimi nasadi in figami se v objemu čudovite kraške planine Velebit preživiš
aktivni dopust.

KDAJ?
30.4. – 4.5.2019

BIVANJE?
Bivali bomo v apartmajih v neposredni bližini potapljaškega centra. Vsak apartma ima balkon in teraso, v večini so vsi s pogledom na morje. Apartmaji so sodobno opremljeni , povprečne kvadrature 40m2, ponujajo grelnik, klimo, wi-fi, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico, zakonske in enojne postelje, vsakemu app. pripada tudi parkirno mesto pred
apartmajsko hišo. Za hišo je velika terasa z žarom, kjer se bomo družili in obujali potapljaške dogodivščine.

POTAPLJANJE ?
Potapljali se bomo s potapljaškim centrom Squatinadiving, ki je moderen potapljaški center v upravljanju nemških lastnikov. Potapljaški center se nahaja tik ob morju, v neposredni bližini naše nastanitve.  Potopi bodo vodeni in primerni za vse potapljaške kategorije, obenem se bodo opravljali izpitni potopi za OWD ter napredne potapljaške kategorije.

CENA?

POTAPLJANJE Paket 7 potopov, od tega 6 potopov z ladje in eden iz obale – 175 €
(paket vključuje prevoz na lokacijo, vodenje, polno jeklenko in uteži). Pozamezni potop po ceniku in organizaciji potapljaškega centra.
NASTANITEV  Spanje v app. za 4 osebe – 48 € / app / dan

Prijava za potapljanje je veljavna samo s plačilom akontacije 50€/oseba. Akontacijo lahko poravnaš osebno pri predstavniku društva ali z nakazilom na transakcijski račun društva SI56 6100 0000 3164 681, namen plačila »potapljanje Baška«.

Podatki: Potapljaško društvo NITRO DIVING / Železnikova 22a, SI – 2000 Maribor

Več informacij 041 767 116 (Klemen) ali info@nitrodiving.com

Podrobnejše informacije najdete tudi V Prvomajsko potapljanje Baška 2019.